Feta la cuptor cu jambon afumat,sunca, rosii si gorgonzola!



Salutare,
Intr-o zi vorbeam cu sefa mea (Liana) care imi povestea de o reteta pe care a savurat-o cand a fost plecata in concediu in Grecia. Iti dai seama ca nu am putut sa ma abtin sa nu vin cu ceva nou. Ii multumesc pe aceasta cale, pentru inspiratie!
Este foarte simpla, ai nevoie de urmatoalele:
-Jambon afumat (doua felii) pachet estimat la 15 ron, maxim
-Branza Feta de la Olympus, o cutie 8-10 Ron
-Branza Gorgonzola, orice tip 150 gr. Pachetul din care sa folosesti doar 50 gr. Cost 6.5 Ron.
-O rosie.
-O bucata mare de staniol.
Condimente:
-Oregano
-Busioc
-Menta
-Putina sare de mare

Nu uita in acest timp sa dai drumul la cuptor pe care il vei lasa la o temperatura de 180 grade pana ce termini de aranjat ingredientele pe staniol.
Acum e super simplu de aranjat, incepi cu impachetarea staniolului in doua il faci mai rezistent , dupa care pui branza feta, 3-4 felii de rosii, jambonul afumat , sunca si ulterior adaugi Gorgonzola. O poti taia felii subtiri sau bucatele impreuna cu condimentele mai sus mentionate. Vom inchide staniolul cat mai bine (ermetic) lasa-l in cuptor la o temp. de 120-150 grade, timp de 15-20 minute.

Sper sa-ti placa reteta.

Am uitat!Reteta era in felul urmator: branza feta si rosii felii la cuptor cu busuioc,menta si oregano.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s