Va invit la mine in bucatarie!


Pentru prima data simt ca pot sa fac ceva, ceva cu adevarat minunat, ceva care ma face sa fiu viu.Ce vreau sa exprim este dragostea pe care o am fata de gatit si de aceea va invit in bucataria mea.
Vorbim de placerea de a face un lucru care sa te faca sa te simti implinit. Placerea vine din suflet. Imi doresc sa va readuc acea senzatie placuta pe care o aveam cand eram mici si mamele noastre, bunicile, matusile gateau si mirosul te umplea de bucurie, mirosul deosebit care venea din bucatarie si-ti gadila toate simturile. Asteptam cuminti pe scara, in sufragerie, afara, pana ce eram chemati la masa.
Nu vreau sa te incarc cu o prezentare foarte mare si plictisitoare despre placerea de a gati sau despre starea de bine pe care ti-o ofera o mancare delicioasa, iti doresc tie, cititorule, ca in acest secol al vitezei sa nu uiti de lucurile care te fac cu adevarat fericit.
Promit sa fac retete cat mai simple si usoare asa cum ne dorim toti. Iar timpul petrecut in bucatarie sa fie cat mai scurt. Nu vreau sa fii un bucatar, vreau sa fii tu, asa cum esti, asa cum te simti tu bine, chiar daca nu intrii prea des in bucatarie, si preferi sa comanzi mancare de la cine stie ce restaurant, fastfood, pizzerie. Te indemn sa incerci!
O sa fie cat mai simplu posibil!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s