Pui la gratar cu sos de gorgonzolla


Aceasta minunat fel de mancare il poti face foarte simplu, dureaza maxim 30 de minute.
Ai nevoie de:

-un piept de pui dezosat.
-o cutie de smantana dulce
-parmezan care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa.
-felii de cascaval toast 2-3
-50 grame de gorgonzola

Super!… Pune puiul pe gratar pana se face bine, daca nu ai gratar poti sa folosesti o tigaie de teflos in care adaugi 4 picaturi de ulei de masline.

Se lasa pane se patrunde.in alta tigaie adauga smantana dulce cu gorgonzolla si cascavalul toast
pane ce se omogenizeaza compozitia (trebuie sa fie un sos mai gros); adauga parmezanul la sfarsit. Arunca puiul in tigaia cu sosul
de gorgonzolla si il lasi pe foc timp 1-2 minute.

Mirosul si aroma puiului cu sos de gorgonzolla iti va ramane mult timp in minte!

Poate vrei sa impresionezi pe cineva, eu zic, acum e momentul!Asezoneaza puiul cu o salata cat mai usoara.

Va doresc un gatit cat mai placut alaturi de cei dragi!

2 responses to “Pui la gratar cu sos de gorgonzolla

  1. Foarte bun!…am adaugat si putina zeama de lamaie, rezultatul?!….hm!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s