Salatã de pui cu rucola.



Genialã salatã si se face relativ repede. Dacã stau sã mã gândesc, noi am mâncat-o cu atâta poftã, ca nici nu am realizat cand s-a golit vasul.
Trebuie sã încerci reteta pentru ca rezultatul e very gooooooddd, iar acest lucru nu o spun eu, ci persoanele care au avut ocazia sã o
savureze cerand inca o portie si inca o portie…:) ( si nu, nu e infatuare, chiar e delicioasa, mai ales daca adaugi un pic de gorgonzolla).

Ai nevoie de:

Un piept de pui
Rucola
Rosii
Ceapã verde sau ceapa de apã
Parmezan
O felie de cascaval toast.
Gorgonzolla (asta daca esti fan)

Taie puiul cubulete si aruncã-l într-o tigaie cu putin ulei de mãsline. Spãla rucola, taie rosiile si ceapa. Amestecã totul foarte bine cu putin ulei de mãsline. Ai grijã, nu exagera!

Când puiul este aproape gata, pune felia de cascaval împreunã cu 100 de grame de parmezan (si gorgonzolla); amestecã pana ce se vor topi.
Timp de racire: 5 minute :)…dupa care adauga puiul cu branzeturi în salatã; daca simti nevoia mai presarã parmezan – i’m addicted to it!

Sper sã fie pe placul vostru, iubitorilor de salatã.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s