Penne Siciliene al Forno


La mulţi ani pe anul 2011 !!!

Să aveţi un an plin de prosperitate, sănătate şi multe realizări!

Pentru a pregăti delicioasele penne ai nevoie de următoarele ingrediente:

O pungă de paste (penne)
1 cutie mică de Smântănă dulce
2 cutii sos de roşii pulpă
1 pungă Parmezan ras
200-300 gr Mozzarella
300 gr şuncă de praga feliată
300 gr ciuperci proaspete

Pastele se fierb timp de 5-6 minute, în apă la care ai adăugat 4 linguriţe de ulei de măsline şi două linguriţe de sare.
Totul se face foarte repede: căleşte ciupercile după care adaugi şuncă şi puţin ulei de măsline.
Atenţie nu prăji ingredientele, doar căleştele puţin.
Pentru a prepara sosul ai nevoie de conserve de roşii pulpă, oregano, sare de mare şi ulei de
măsine de cea mai bună calitate. Se amestecă totul într-un blender timp de câteva secunde.
Peste ciupercile şi şuncă călită se adăugă sosul şi se lăsă câteva minute la foc mic, după care adăugă
smântână dulce, parmezanul şi paştele.
Lăsaţi 2 minute după care adăugaţi la cuptor după ce aţi ras in prealabil mozzarella deasupra pastelor pentru a obtine o crusta de culoarea aurie.
Cuptorul să fie la o temperatură de 180° C şi se adaugă pastele timp de 10 minute, până observaţi că mozzarella s-a topit formând crusta aurie.

Enjoy my pasta with a glass of red wine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s